Весняні канікули у Празі

Найкращі весняні канікули – це подорож, яскраві враження та Прага.

Зізнайтеся, вам ще не набридла одноманітність відпочинку на канікулах? Прогулянки з друзями, відвідування родичів і просто байдикування – все це тішить перші дні, але потім все одно підходить нудьга.

При цьому все-таки потрібно встигнути відпочити, тому що весняні канікули тривають не так багато часу, як ми хочемо. Тому «Міжнародний Союз Молоді» пропонує зовсім інший варіант – проведіть свої весняні канікули у Празі, поєднуючи вивчення англійської мови з приголомшливою культурною програмою.

Але давайте розберемося по порядку, чому це важливо, цікаво і має вам сподобатися.

№1. Ці весняні канікули змінять ваше майбутнє

Скажіть, який критерій можна зустріти у всіх роботодавців, які пропонують круту вакансію? Правильно – це знання англійської мови. Причому, не шкільні чи університетські, що грунтуються на теорії, а справжні практичні навички, які можна отримати або на спеціальних курсах, або в рамках програми весняні канікули з МСМ.

Головний секрет полягає в тому, що навчання проходить у престижній мовній школі Міжнародного Союзу Молоді, яка надає якісні курси з носіями мови.

У чому полягає особливість курсу англійської мови з МСМ:

  • По-перше, високий професіоналізм викладацького складу. Кожен із учителів проходить підготовку і до того ж має власний практичний досвід, отриманий із різних сфер діяльності (переклади, озвучування та ін.). Тому ви потрапите не на нудні лекції, а на заняття, наповнені позитивом та конкретикою. Навчальний процес з таким викладачем стає максимально цікавим та захоплюючим, тому весняні канікули не будуть зіпсовані необхідністю щось заучувати. Ви легко засвоїте знання завдяки продуманим методикам викладання.
  • По-друге, всі заняття проходять у сучасних аудиторіях, які оснащені всією необхідною технікою, яка перетворює урок на справжню пригоду. У ваших руках будуть найкращі методичні посібники, тому навчання принесе лише задоволення.
  • По-третє, ви потрапите в комфортну обстановку. MSM формує невеликі групи, тому кожному учаснику приділяється пильна увага і надається можливість отримати відповіді на всі запитання. Ви швидко позбудетеся мовного бар’єру, почнете спілкуватися англійською, набуваючи нових друзів, і зрозумієте, що слов’янський акцент вам більше не потрібен.

Усі викладачі є носіями англійської мови. Як ви розумієте, весняні канікули у Празі включають ту найважливішу умову, яка потрібна для отримання правильної вимови.

В кінці ви отримаєте сертифікат, що підтверджує, що ви повністю пройшли програму. Він стане чудовим козирем, коли ви принесете своє резюме на зустріч із потенційним роботодавцем.

Як ви бачите, ця програма допоможе вам не лише покращити свої навички, а й розкрити таланти, про які, можливо, навіть ви не підозрювали.

№2. Ви зробите те, що мріють сотні молодих людей

Чехія приваблює багатьох підлітків та студентів – ця країна справді напрочуд гарна, гостинна та сповнена перспектив. А Прагу можна назвати епіцентром європейської культури, мистецтва та освіти.

Тому весняні канікули в Празі з МСМ включають яскраву культурну програму, до якої входять:

  • Пізнавальні та незабутні екскурсії (приготуйтеся фотографувати, розміщувати фотографії в соціальних мережах та отримувати лайки від своїх друзів!);
  • Відвідування знаменитого Празького Зоопарку;
  • Знайомство з найкращими та цікавими музеями, кожен з яких може розповісти дивовижні історії;
  • Поїздка до Карлових Вар;
  • А також шопінг, щоб ви встигли запастись подарунками та купити щось цікаве для себе.

Тому, крім вивчення англійської мови, ці весняні канікули будуть наповнені справжніми пригодами, новими емоціями та корисними знайомствами.

№3. Вибір залишається лише за вами

Враховуючи те, що ці канікули будуть не такими тривалими, як хочеться, ви можете вибрати відповідний тип програми. І тоді ніхто і нічого не зіпсує ваш відпочинок!

  1. Ви можете вирушити в 8-денну поїздку, щоб провести ще трохи часу вдома з друзями та рідними
  2. Або поїхати до Праги на 10 днів

Але, швидше за все, у вас та ваших батьків є одне питання – наскільки це безпечно? Відповідь ви знайдете у наступному пункті.

№4. Повна безпека та захищеність

У вартість програми входить як зустріч під час вашого прибуття, так і трансфер, тому вам не доведеться зустрічатися з новою країною самотужки. Також у ціну включено проживання та 2-разове харчування, щоб ви могли відпочити та заповнити сили після активно проведеного дня.

Також ви отримуєте повноцінну інформаційну та моральну підтримку, включаючи консультування з різних питань (оформлення візи, збір документів тощо).

Скажіть, що може бути краще, ніж весняні канікули в Празі з МСМ, коли ви можете відпочивати, розважатися та водночас будувати своє майбутнє?

Зв'яжіться з нами