Зимові новорічні канікули в Європі

Зимові новорічні канікули: вдома, у бабусі чи в Європі?

Ви звертали увагу на існування однієї тенденції, що простежується щороку? З настанням грудня ми активно починаємо планувати новорічні канікули – як проведемо, де і з ким.

Якщо вам набридло діяти за старою схемою і ви хочете скористатися шансом отримати нові яскраві враження, тоді вам варто звернутись до «Міжнародного Союзу Молоді». Саме зараз у вас є можливість вирушити до Праги та провести зимові канікули в одному з найкрасивіших міст Центральної Європи.

Новорічні канікули із зануренням в англійську мову

У пакетну пропозицію входить вивчення англійської та продумана культурна програма, яка збалансована з практичними мовними заняттями. Але не поспішайте говорити, що відпочинок має бути абсолютно безтурботним і включати лише розваги.

Що являє собою Міжнародний Союз Молоді:

  • Престижна мовна школа у центрі Праги з багаторічним досвідом роботи.
  • Усі викладачі мають найвищий кваліфікаційний рівень і регулярно проходять перевірку, щоб ви отримали справді якісні знання.
  • Всі заняття будуються на практичному досвіді вчителів, тому навчання проходить максимально легко та цікаво, що дозволить вам без зайвих зусиль засвоїти потрібну інформацію. Тому зимові канікули не будуть затьмарені нудними уроками.

Як відбуваються заняття:

  • Ви будете займатися в аудиторіях, які оснащені найсучаснішим обладнанням, у вашому розпорядженні будуть найкращі навчальні матеріали. Це зробить кожен урок захоплюючим, особливим і справді цікавим. Вам не доведеться щось зубрити – знання легко засвоюватимуться, завдяки продуманій формі занять.
  • Оскільки викладачі є носіями англійської мови, пам’ятайте, що ці зимові новорічні канікули допоможуть придбати правильну вимову. Також ви легко позбавитеся надокучливого слов’янського акценту та мовного бар’єру.
  • Тут немає відмінностей за національною ознакою – викладацький склад має потрібну кваліфікацію та робочий стаж, що дозволить порозумітися з підлітками та студентами з будь-якої країни.
  • Серед особливостей занять – це правильне формування навчальних груп. Тут акцент поставлений на якість, а не кількість, тому ви перебуватимете в максимально комфортних умовах. Невелика кількість людей дозволить повноцінно розкрити свої таланти та позбавить страхів ставити додаткові питання. До того ж, це ще одне підтвердження того, що викладач зможе приділити кожному учаснику програми особливу увагу.

Як довго ви пробудете в Празі

На це запитання знаєте тільки ви. Швидше за все, у вас є бажання провести деякий час із рідними та друзями, тому вибір залишається за вами.

МСМ пропонує:

  • Програму, що включає 8 днів перебування у Празі.
  • Варіант тривалістю 10 днів.

Відпочинок під час канікул

Не переживайте, покращення ваших знань та навичок – це лише мала складова програми МСМ. Тільки уявіть – ви проведете новорічні канікули в Європі, а саме:

  1. Ви особисто побуваєте у столиці Чехії, яка відома своєю культурною та історичною спадщиною. Багато хто мріє потрапити до музеїв, відвідати Празький Зоопарк чи побувати в Карлових Варах. Але для когось це так і залишиться простим бажанням, а для вас це може стати реальністю, якщо ви обираєте зимові канікули з Міжнародним Союзом Молоді.
  2. Звичайно, у вас буде вільний час, який можна витратити на екскурсію найкрасивішими і найцікавішими куточками Праги, або відправитися на шопінг і привести додому подарунки з серця Чеської Республіки.
  3. Додайте до цього особистісне зростання, адже ви будете вивчати англійську мову з найкращими викладачами, розвивати комунікаційні навички, набувати нових друзів з різних країн світу. Як ви знаєте, будь-які знайомства в результаті виявляються корисними і актуальними.
  4. До того ж Міжнародний Союз Молоді надає повноцінну підтримку протягом усього періоду, який вам відведено під новорічні канікули в Празі. У вартість програми входять зустріч та трансфер, проживання та повноцінне 2-разове харчування.

В останній день ви отримаєте сертифікат – він не тільки підтвердить ваші знання з англійської мови, але й стане ефектним додатком до резюме. Не забудьте надати його своєму потенційному роботодавцю – вам обов’язково приділять більше уваги, аніж іншим претендентам.

Під час зимових канікул МСМ надає повноцінну підтримку та сприяння: наші фахівці дадуть відповідь на питання про навчання, проживання та оформлення документів. Вам буде надано допомогу у будь-який час!

Тому обирайте зимові новорічні канікули у Празі – і нехай у ваше життя прийдуть успіх, веселощі та нові друзі!

Зв'яжіться з нами