Осінні канікули в Європі

Що спільного у вашого майбутнього та осінніх канікул?

Наступ осінніх канікул зазвичай викликає всього 2 питання – як їх провести і чому для відпочинку відводиться так мало часу.

Вже давно доведено, що найкраще наш організм відновлює сили та енергію після зміни діяльності, яка є для нас звичною.

Тому Міжнародний Союз Молоді пропонує змінити перебіг подій – провести осінні канікули в Європі, Празі, поєднуючи навчання із захоплюючою подорожжю.

Англійська мова з MSM Academy – цікаво, корисно, практично

Якщо ви ще не чули про цю організацію, ознайомтеся з кількома важливими фактами, які дозволять зрозуміти, чому саме з MSM Academy можна відмінно вивчити англійську мову:

  • Мовна школа у самому центрі Праги з багаторічним досвідом роботи.
  • Професійні вчителі, носії мови.
  • Різноманітні програми підготовки та мовні програми.

Як проходитимуть осінні канікули в MCM Академії:

  1. Кожен викладач, який задіяний у програмі, має високий рівень професіоналізму, що ґрунтується саме на практичному досвіді. Ви позбавлені нудних лекцій – навчальний процес проходить цікаво, захоплююче і дозволяє швидко засвоювати отриману інформацію.
  2. Також викладацький склад має певний робочий стаж, тому легко знаходить спільну мову з учасниками з різних країн.
  3. Всі співробітники MSM Academy – це виключно носії англійської мови, тому Ви можете бути впевнені, що отримаєте достовірні дані та правильну вимову.
  4. Навчальний процес організований у сучасних аудиторіях, які оснащені найновішими технологіями, тому вивчення англійської стає надзвичайно цікавим заняттям.
  5. Окремо варто звернути увагу на те, що ми дотримуємося принципу «маленькі групи – найкращий результат». Завдяки продуманому числу учасників програми, ви почуватиметеся комфортно і зможете повністю розкрити свої здібності та таланти.
  6. Завдяки дружній та комфортній обстановці, ви зможете вільно поставити запитання та гарантовано отримати на нього повну та обґрунтовану відповідь.
  7. Враховуючи, що часу не так багато, розроблено кілька варіантів проходження програми:
    • 8 днів
    • 10 днів

МСМ зробить осінні канікули в Європі часом повного занурення у мовне середовище. Не хвилюйтесь, це не означає, що ви не встигнете відпочити. Адже вивчення англійської мови – це лише одна складова цієї програми.

Знайомство з одним із найкрасивіших міст Європи

Прага – це не тільки столиця Чехії, а й негласний центр культури, мистецтва та історичного багатства Центральної Європи.

Було б дивно, якби ви, приїхавши до цього міста, проводили весь час у стінах навчального центру. Тому у вартість програми включено відвідування музеїв, екскурсії до цікавих куточків Праги, шопінг, а також відвідування відомого Празького Зоопарку. На Вас чекають Карлові Вари та інші цікаві поїздки.

Щоразу – нова пригода, яка зробить осінні канікули яскравими та дивовижними!

Повний пакет послуг від МСМ

Варто зазначити, що у вартість програми також входить зустріч та трансфер, тож батьки можуть спокійно відправляти дітей на осінні канікули до Праги.

Також вам не доведеться платити за проживання та вам буде забезпечено 2-разове повноцінне харчування, яке заповнить сили.

Безумовно, вся культурна програма також входить до пакету послуг.

По завершенні поїздки ви отримуєте сертифікат, який буде наочним свідченням того, що ваші осінні канікули пройшли на «відмінно», додайте його до свого резюме, коли будете претендувати на цікаву вакантну посаду, і вам гарантовано приділять особливу увагу.

МСМ надає повну інформаційну підтримку, надаючи повне сприяння у питаннях навчання, проживання та оформлення документів. Наші співробітники будуть готові допомогти вам протягом 24 годин на добу.

Проведіть осінні канікули весело та з користю

Як бачите, запропонований Міжнародним Союзом Молоді варіант здатний не лише дати вам можливість відпочити від навчання, а й зробити впевнений крок у найкраще майбутнє. Знання англійської мови, нові знайомства за кордоном та незабутні відчуття від особистого дотику до європейської культури – все це ви отримуєте під час участі в осінній програмі.

Вибирайте найкращий відпочинок – і нехай ваші перспективи повністю розкриються у Чеській Республіці!

Зв'яжіться з нами