Магістратура в Чехії

Якісна вища освіта сьогодні високо цінується у всьому світі.

Багато хто з нас мріє про високу якість життя, подорожі по всьому світу, успішну кар’єру за кордоном і забезпечене майбутнє. Однак, отримавши ступінь бакалавра в рідній країні, все це залишиться тільки мрією! Ваш вихід – магістратура у Чехії!

Магістратура в Чехії є найкращим засобом досягнення ваших цілей. Крім того, що навчання в Чехії безкоштовно, за умови знання чеської мови, програми магістратури в Чехії мають широку різноманітність і корисні практичні курси, що допоможе вам стати кращим фахівцем у своїй галузі!

Для тих, у кого ще залишилися сумніви щодо освіти у чеських ВНЗ, ми підібрали цікаві факти на користь магістратури у Європі.

Відмінності: магістратура в Чехії

Потрясающие технические возможности

Приголомшливі технічні можливості

Кожен ВНЗ Європи можна назвати окремим дослідницьким центром, бо навчальні заклади мають сучасні лабораторії та відмінне технічне оснащення. Тому, якщо ви вивчатиме спеціальність у Чехії та отримуватимете ступінь магістра, Ваші знання будуть дійсно підкріплені практичними дослідженнями. Погодьтеся, набагато приємніше проводити досліди та вивчати поставлене питання, використовуючи якісні матеріали та прилади.

Инновационный подход к обучению

Інноваційний підхід до навчання

Основним акцентом чеської освіти є практика, тому магістратура в Чехії така популярна. До того ж кожен викладач має відповідну кваліфікацію і зможе поділитися своїм безцінним досвідом. Освіта у закордонних вишах не тільки якісніша, а й куди цікавіша!

Возможность пройти стажировку

Можливість пройти стажування

Що може бути краще, ніж можливість відразу після навчання вирушити на практику до відомої міжнародної організації? І це можливо у Чехії! А тепер уявіть, наскільки сильно майбутнього керівника вразять ваші знання, підтверджені дипломом магістратури в Чехії, — вам просто не буде рівних серед решти претендентів на високу посаду.

Прекрасная архитектура

Прекрасна архітектура

Про прекрасні куточки Європи та Чехії багато написано в книгах та на сайтах в інтернеті, але тільки той, хто побував у цих країнах, знає, що така подорож, яку неможливо забути та описати словами. А ви матимете можливість вчитися і жити в такій неймовірній обстановці.

Додайте до цього списку навчання з цілеспрямованими людьми, які точно знають, чого хочуть досягти, і зрозумієте, що магістратура в Євросоюзі буде звичайно безпрограшним варіантом, якщо ви хочете досягти більшого.

96%

Успішність вступу
студентів на магістратуру у Чехії

Програма магістра в Чехії:
5 аргументів на користь

Немає проблем із нострифікацією. Нострифікація диплома – це визнання здобутої освіти у країні міністерством освіти інший. Зверніть увагу, що диплом, отриманий у чеському виші, без проблем та додаткових питань котирується не лише у всіх країнах Європейського Союзу, а й у Канаді, США та Австралії. Якщо з якихось причин ви вирішите залишити Чехію, ваш диплом про вищу освіту буде прийнято в будь-якій іншій державі. Крім цього, процес нострифікації вже наявного диплома легко проходить у самій Чехії. А це означає, що ваш диплом бакалавра Чеська Республіка може визнати рівноцінний диплом, який отримують місцеві студенти.

Широкий вибір програм. У списку факультетів, які пропонують здобуття ступеня магістра в Чехії, є всі актуальні спеціальності. Економічні та медичні спеціальності, іт-технології, юриспруденція, менеджмент, політологія, іноземні мови – і це лише початок списку! До речі, кожна спеціальність має відношення до певної сфери діяльності, тому магістратура в Чехії цінується так високо – студенти здобувають справді практичні та корисні знання, які можна застосувати на місці роботи.

Можливість здобути якісну вищу освіту. Двері чеських вищих навчальних закладів завжди відчинені для молодих талановитих людей. У вас є шанс вступити до вузу та стати незамінним фахівцем у своїй справі.

Правильні зв’язки. Поки ви навчатиметеся на магістратурі в Європі, ви матимете можливість познайомитися з цікавими людьми. Хтось із них, можливо, стане вашим партнером чи роботодавцем, а з кимось ви зможете реалізувати цікавий проект. Підсумок один – ці люди допоможуть вам стати кращими, сильнішими та ефективнішими. До того ж, практично в усьому світі будь-який досвід, набутий у Європі, вважається дуже цінним. А це означає, що магістратура в Чехії дозволить вам стати на кілька кроків попереду конкурентів.

Можливість навчатися безкоштовно. У вас дійсно є можливість здобути безкоштовну освіту, якщо ви навчаєтесь у державному виші Чехії чеською мовою. Звичайно, вам доведеться мати певні навички і відповідати встановленим критеріям, але це все, що вам знадобиться при вступі на безкоштовну магістратуру в Чехії. Підготовчі річні курси чеської мови допоможуть вам легко адаптуватися до нової країни, підготуватися до вступу та вивчити чеську мову.

Чому саме магістратура в Чехії?

Звичайно, ви можете заперечити, що самостійно вирушити в іншу країну – це надто страшно, але завдяки Міжнародному Союзу Молоді ви залишите всі страхи позаду та станете ближче на шляху до мрії! Ми розробили програми, які допоможуть вам підготуватися до вступу до обраного вишу, тому безкоштовна магістратура стане для вас реальністю.

  • До програми входить вивчення чеської та англійської мов, тому на іспитах ви почуватиметеся вільно, впевнено та невимушено.
  • Буде організовано повну інформаційну підтримку, включаючи консультацію з оформлення документів. Ми надаємо повноцінну підтримку на всіх етапах підготовки.
  • Ви отримаєте сертифікат, який буде підтвердженням ваших знань.
  • До того ж ви зможете особисто познайомитися з Чехією, а отже, мовний та національний бар’єри будуть зруйновані задовго до моменту вступу.

Ми готові допомогти вам зробити крок до кращого майбутнього. Для цього заповніть контактну форму та незабаром наш менеджер зв’яжеться з вами.

Відгуки студентів

Зв'яжіться з нами