Квест по Празі: 17.06.2019

квест в празі

Літні канікули в Празі: Квест по столиці Чехії, Червень 2019

 

Виконуємо креативні завдання і досліджуємо Прагу одночасно

17 червня для студентів літніх курсів Міжнародного Союзу Молоді був організований захоплюючий квест по столиці Чехії під назвою “Загадка Чорного лебедя”, що включає в себе безліч захоплюючих завдань, які допомагають ближче познайомитися з Прагою і її пам’ятками.

На початку студенти розділилися на шість команд, кожна з яких стартувала зі своєї відправної точки, де вони отримали перший інструктаж і завдання від кураторів.

Куратори, одягнені в костюми різних казкових персонажів: русалоньки, пірата, астролога, ангела і демона, мага, Снігової королеви та інших казкових героїв, видали кожній групі головну легенду для квесту на старовинному папірусі. 

Легенда, як і весь квест, була присвячена не тільки дослідженню празьких пам’яток, а й тому, щоб перевірити знання і додатково практикувати спілкування англійською мовою. Хлопці та дівчата виконували креативні завдання, присвячені англійській граматиці і фактам з зарубіжної класичної літератури, а також брали участь в креативних конкурсах, мета яких була ще більше згуртувати хлопців та дівчат і підняти командний дух.

Тематика конкурсу обрана не випадково, адже саме зображення чорного лебедя – емблема бізнес-центру, де знаходиться головний офіс МСМ. Всього команди повинні були відвідати дванадцять точок з цікавими загадками і сюрпризами.

Куратори завжди були на зв’язку, готові допомогти і підстрахувати кожного студента в разі виникнення будь-якої нестандартної ситуації або якщо виникнуть будь-які додаткові питання у зв’язку із квестом. Попередньо студентам були видані мапи Праги, щоб учасники не заблукали. 

Квест пройшов весело і активно – всі команди впоралися із завданнями всього за дві години, а переможці, що першими знайшли “чорне піря лебедя”, отримали не тільки розважальні, але також солодкі призи.

Конкурс дуже сподобався студентам, які за один день встигли вирішити найрізноманітніші креативні завдання, щоб дістатися до фінальної точки гри.

Команда Міжнародного Союзу Молоді зібрала для вас повний фотозвіт “Квест по столиці Чехії”, з яким ви можете ознайомитися нижче, а також зберегти найбільш пам’ятні моменти на пам’ять. Частину фотографій ми також виклали в нашому Інстаграм.