Басейн “Подолі”: 11.06.2019

басейн

Брасом, кролем або просто “собачкою”

Немає нічого приємнішого, що з розгону стрибнути в басейн в жаркий день, щоб летіли бризки, а навколо лунав щасливий сміх друзів! 11 червня відвідування басейну “Подоли” в супроводі кураторів МСМ і під наглядом досвідчених чеських рятувальників стало для наших студентів літніх програм справжнім порятунком від задушливого міста, приливом нової енергії, щоб як слід підготуватися до нових екскурсій і майбутнім заходам від МСМ!

“Подолі” – улюблений басейн не тільки для приїжджих, а й самих чехів, які намагаються потрапити сюди при кожному зручному випадку і гарній погоді, щоб отримати перепочинок від роботи або навчання, адже тут панує умиротворення і одночасно відчуття свята. У цьому спортивному комплексі розташовано відразу кілька басейнів для дорослих і підлітків з доріжками довжиною в п’ятдесят метрів, – один всередині, для занять плаванням в негоду і взимку, і два зовнішніх. Для любителів легкого екстриму і веселощів на “Подолі” відкрита гірка з окремим з’їздом, щоб не турбувати інших.

Для особливо витривалих є можливо скупатися в зовнішньому басейні навіть взимку, щоб потім із задоволенням переміститися з сауну або величезна розслаблюючу джакузі з невеликим фонтанчиком. Втім, студенти з розгону заскочили в джакузі вже сьогодні і їм сподобалося!

Також в цей день у студентів була можливість повалятися під теплим сонцем, розташувавшись на траві або на лежаках, поговорити і просто обговорити подальші плани. А для тих, хто хоче відпочити від спортивних навантажень, були відкриті відразу дві закусочні з бутербродами і безалкогольними напоями в продажу – одна прямо біля басейну, інша на другому поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на комплекс.

За щасливим посмішкам на фотографіях ви самі бачите, що студенти насолоджувалися гарною погодою на всі сто відсотків! Для них МСМ підготувало ще масу веселих і розвиваючих занять, адже наша місія – не тільки нести якісну освіту і розвивати мовні навички, а й влаштовувати для учнів незабутній дозвілля, щоб час в Празі згадувалося з посмішкою!

Бажаємо вам, щоб весь залишок літа пройшов також позитивно і активно, як з нами! Ваша команда МСМ